Πολιτική

Τσίπρας: «Δεν έχει μεγάλο νόημα τα κόμματά να ερίζουν αλλά να προσπαθήσουμε να συμβάλουμε όλοι, για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»

Στηρίζουμε αλλά δεν σιωπούμε. Αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δημήτρης Κυριακού
0
0
Πολιτική

Το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Μήνυμα κατά των περιστατικών και των φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter.

Δημήτρης Κυριακού
0
0
Πολιτική

Σακελλαροπούλου: «Μένουμε σπίτι αλλά δεν χάνουμε την επαφή με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας»

«Μένουμε σπίτι αλλά δεν χάνουμε την επαφή με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας»τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Twitter.

Δημήτρης Κυριακού
0
0
Πολιτική

Χαρδαλιάς: Όλο το 24ωρο έλεγχοι στις εθνικές οδούς και στα λιμάνια

Και επίσημα από σήμερα εγκαθίστανται σημεία ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ των μετακινήσεων όλων των ΙΧ οχημάτων σε όλες τις οδικές αρτηρίες που αφορούν εθνικές οδούς

Δημήτρης Κυριακού
0
0
Πολιτική

Τσίπρας: Παρουσίασε 10 μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού

Δέκα μέτρα για την οικονομική αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης. 
Δημήτρης Κυριακού
0
0
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού αποδεικνύεται ελλιπές και μη εφαρμόσιμο

Δήλωση για το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού έκαναν με κοινή του δήλωση οι Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας.

Δημήτρης Κυριακού
0
0